Om Wellsec

Villagrindar
Stockholm

En vi erbjuder villagrindar i Stockholm. Med Wellsecs spetskunskap, ger funktionalitet, säkerhet och estetik.
Vi jobbar inom Stockholm med omnejd.

Vi säkrar upp din fastighet med stil

Hållbarhet och teknologi

Slagportar

Effektivt skydd

Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade Wisniowski-stängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkat stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

System Duplex — Dubbelt skydd

I en kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har Duplex-system en förlängd användningstid för Wisniowskis stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel från Wisniowski kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

Som håller i flera år

Alla delar som ingår i fastighetsstängsel Wisniowski behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar Wisniowski-stängsel mot rostangrepp under flera år.

Beprövade i alla förhållanden

Wisniowskis förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning. Det är tack vare sådana egenskaper som kan garantera mest gynnsamma rostskydd för stålytor.

FAQ Slagportar & Grindar
Villagrindar Stockholm

Du är varmt välkommen att ringa oss direkt på 08 445 40 50 och väljer du att skicka en intresseanmälan via vårt kontaktformulär kontaktar vi er så fort vi har möjlighet. Utefter dina önskemål gällande mått, mönster, modell samt färg presenterar vi en anpassad lösning som känns bra för er. Vårt arbete utförs av kunniga medarbetare med flera års branschvana och det är precis vad vi vill förmedla till intressenter som är i behov av villagrindar, glaspartier, stängsel, övervakning samt passersystem. Vi är närvarande under hela processen och värderar våra kundrelationer mest av allt.

Vårt ledningssystem har tidigare varit kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 samt miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015. Nya mätningar har gjorts av Swedac ackrediterade SBSC och vi kan glatt berätta att nya ISO certifikat har blivit tilldelade Wellsec. Certifieringen är ett formellt erkännande av att Wellsecs  ledningssystem uppfyller kraven som ställts av ISO och att vi genomgått en granskning av en oberoende tredje part för att verifiera detta. Att driva företag innebär ett stort ansvar när det kommer till hållbara arbetssätt och vi vill vara en del av en mer hållbar marknad där andra företag inspireras till att att följa samma ISO-fotspår som oss.

Wellsec är återförsäljare av Wisniowski som är ett varumärke inom tillverkning och försäljning av olika typer av byggnadsprodukter samt lösningar. De är välkända för sina innovativa och högkvalitativa produkter inom områden som garageportar, industriportar, stängsel, grindar och dörrar.

De populäraste grindarna från Wisniowski är i serierna LUX, STYLE samt HOME INCLUSIVE. När det kommer till glaspartier är Futuro och Aluprof. 

Vi leverar och installerar främst i Stockholm samt Mälardalsregionen. Befinner du dig utanför dessa regioner är du varmt välkommen att kontakta oss så kikar vi på möjligheterna tillsammans.

Tack vare Wasa Kredit erbjuder vi delbetalningslösningar som är anpassningsbara, se prisexempel ovan. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om vilka delbetalningsmöjligheter som finns. 

Villagrindar används oftast för att markera och skydda egendomar som villor, hus och trädgårdar. De fungerar som en fysisk avgränsning och säkerhetsbarriär för att förhindra obehörig åtkomst och skydda den privata egendomen.

Det finns en mängd olika typer av villagrindar, och de kan variera i design, material och funktion. Några vanliga typer inkluderar skjutgrindar, vikgrindar, slaggrindar och grindar med automatisk öppningssystem. De kan också tillverkas av olika material som trä, smide, aluminium eller metall.

Fun fact om villagrindar Stockholm:

Ett roligt faktum om villagrindar i Stockholm är att de har en lång historia och är en del av stadens kulturella arv. I början av 1900-talet var det vanligt att bygga staket och grindar runt villor och trädgårdar för att skapa avskildhet och skydda egendomen.

Det intressanta är att många av dessa villagrindar har olika former av dekorationer och utskärningar, vilket ger dem en unik och karakteristisk design. Vissa av dem kan vara utsmyckade med vackra smidesdetaljer, geometriska mönster eller föreställningar av djur och naturmotiv.

Under åren har många av dessa ursprungliga villagrindar bevarats och restaurerats för att bevara stadens historiska charm och karaktär. De har blivit en del av det lokala stadsmiljön och en symbol för Stockholms traditionella arkitektur.

Idag kan man fortfarande se många av dessa vackra villagrindar i olika delar av Stockholm, och de ger en inblick i stadens rika historia och estetiska värden. Det är verkligen en unik och charmig del av Stockholms arkitektoniska arv!

 

Se våra inlägg på Instagram & Facebook.