Om Wellsec

Bostad

Sedan 2008 har vi på Wellsec effektiviserat vardagen för bostäder genom att erbjuda ett komplett system för ditt hem. Är det dags för ett passersystem med kameraövervakning för att stärka säkerheten? Eller vill du smidigt kunna köra in din bil genom en garageport för att inte ha den under en öppen himmel? Kika då vidare på vad vi på Wellsec kan lösa åt dig!

Garageportar

Slagportar och grindar

Fastighetsstängsel

Kameraövervakning

Passersystem

Som specialister på lösningar för din bostad, arbetar vi oavkortat med erkända leverantörer som alltid står för hög kvalitet och bra säkerhet.

Vi på Wellsec vet hur viktigt det är med en god och trygg säkerhet på en plats som vi spenderar många av dygnets timmar på. Därför arbetar vi med Wisniowski, som är ett av världens främsta bolag inom säkerhet. Vi garanterar därav inte enbart helhetslösningar inom säkerhet, utan vi kombinerar säkerhet med funktionalitet och estetik för att maximera din upplevelse hos oss.

Upptäck portar och grindar för bostäder

Är du intresserad av en specifik typ av stängsel eller garageport? Klicka dig vidare och läs mer om vad vi erbjuder. 

Hittar du inte det du söker? Eller har du några frågor? Kontakta oss så hjäper vi dig framåt till rätt lösning!

Låt inspirationen flöda när det kommer till grindar och stängsel. Vi anpassar färg, mönster och storlek så att det passar din bostad - helt enligt dina önskemål.

Magnus
Magnus
01-02-2022
Läs mer
Bra produkter, men framförallt bra och trevlig personal och utomordentlig service! De försöker verkligen få till en bra lösning för kunden. Wellsec installerade skjutgrind och staket. Det blev väldigt snyggt och vi blev väldigt nöjda! Rekommenderas varmt.
Klas
Klas
01-09-2022
Läs mer
Mycket kompetenta och kvalitetsmedvetna medarbetare som upplevs lika måna om slutresultatet som kunden själv. Solklar 5a!
Jonas
Jonas
30-06-2022
Läs mer
En väl uttänkt process från att diskutera våra behov, hitta rätt lösning, installera grinden och service efteråt. Jag skulle rekommendera Wellsec starkt!
Föregående
Nästa