Bostad

Skjutgrindar

Hitta skjutgrindar i många olika utföranden som passar ditt behov. Våra skjutgrindar har många tillbehör, färgval och mått.

Högkvalitativa skjutgrindar byggda för industriella miljöer

Karaktäristik

Vi på Wellsec har ett brett utbud av grindar för industriella miljöer i olika typer och utföranden. Vi säljer, installerar och utför service på alla typer av grindar. 

Våra skjutgrindar är från det erkända varumärket Wisniowski, som utmärker sig inom kvalitét, design och funktion. De skjutgrindar som vi använder oss främst av är de som är tillämpade för industri: PI, Gardia och Modest. 

Wisniowski Skjutgrind: PI

Information

PI är en serie högkvalitativa skjutgrindar byggda för industriella tillämpningar där kraven på tillförlitlighet är höga.

PI-serien är en självbärande skjutport av hög kvalitet som du kan få i flera olika öppningsmått, ha olika färger och välja med eller utan motorer.

PI 200

Självbärande skjutport avsedd för att stänga av infarter med en bredd upp till 16 meter och vid två sammankopplade portar upp till 24 meter.

Skjutporten finns som manuell och eldriven.

Max bredd

16 m (24 m vid 2 grindar)

Åkskena

200 X 155 mm

Ledram

Tredubbel i manuell port

Färg

Finns i flera

Fyllnad

Finns i flera

PI 130

Självbärande skjutport avsedd för att stänga av infarter med en bredd upp till 9 meter och vid två sammankopplade portar upp till 16 meter.

Skjutporten finns som manuell och eldriven.

Max bredd

9 m (16 m vid 2 grindar)

Åkskena

130 X 115 mm

Ledram

Tredubbel i manuell port

Färg

Finns i flera

Fyllnad

Finns i flera

PI 95

Självbärande skjutport avsedd för att stänga av infarter med en bredd upp till 7 meter och vid två sammankopplade portar upp till 12 meter.

Skjutporten finns som manuell och eldriven.

Max bredd

7 m (12 m vid 2 grindar)

Åkskena

95 X 85 mm

Ledram

Dubbel i manuell port

Färg

Finns i flera

Fyllnad

Finns i flera

Fyllnad

Alla våra skjutgrindar av PI kan man få med olika fyllnad, så att det matchar just ditt behov. Här kan du välja mellan galler, rutor och rörsektioner.

Rostskydd

Som håller i flera år

Alla delar som ingår i skjutgrinds-serien PI från WISNIOWSKI behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar WISNIOWSKI stängsln mot rostangrepp under flera år.

Effektivt skydd

Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade WISNIOWSKIs stängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkat stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

System Duplex — Dubbelt skydd

Kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har i DUPLEX system en förlängd användningstid för WISNIOWSKIs stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel WISNIOWSKI kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

Beprövade i alla förhållanden

WISNIOWSKI förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning. Det är tack vare sådana egenskaper som kan garantera mest gynnsamma rostskydd för stålytor.

Wisniowski
Skjutgrind GARDIA

Information

GARDIA-serien är avsedd för att avskilja industri- och bostadsbyggnader. De används även som komponenter för åtkomstkontroll runt lekplatser, förskolor, koloniträdgårdar, fritidstomter och bostadsområden.

GARDIA

GARDIA-serien finns i en manuell och en eldriven version. Den eldrivna versionen lämpar sig framförallt för fastigheter där grinden öppnas och stängs ofta.

Spår

95 X 85 mm

Låspost

Enkel med rullstopp

Fyllning

Vega 2D- eller 2D super

Galler

50 X 200 mm

Färg

Finns i 4 varianter

Wisniowski
Skjutgrind MODEST

Information

MODEST-grindarna är avsedda för att avskilja industri- och bostadsbyggnader. De används även som komponenter för åtkomstkontroll runt lekplatser, förskolor, koloniträdgårdar, fritidstomter och bostadsområden.

MODEST

MODEST-serien finns i en manuell och en eldriven version. Den eldrivna versionen lämpar sig framförallt för fastigheter där grinden öppnas och stängs ofta.

Spår

95 X 85 mm

Låspost

Enkel med rullstopp

Fyllning

Vega B-gallerpanel

Galler

50 X 200 mm

Färg

Finns i 4 varianter