Om Wellsec

Kommersiellt

Sedan 2008 har vi på Wellsec effektiviserat vardagen för företag och industrier genom att erbjuda olika kvalitetsprodukter som medför en säker och trygg plats.

Som specialister på lösningar arbetar vi på Wellsec med erkända leverantörer vars kärna alltid står för hög kvalitet och utmärkt säkerhet.

För ett bra jobb, med ett bra slutresultat, räcker det inte med att man jobbar med en bra leverantör – utan för oss är den allra bästa leverantören det enda rätta. Därför jobbar vi främst med välkända märken som Wisnowski, som är ett av världens bästa och säkraste bolag.

Våra lösningar innefattar oftast ett helhetsåtagande där vi kombinerar IT-system med grindsystem. Vi utvecklar även vårt eget system för leveransplanering, trafikstyrning och access i städer/stadsdelar och till byggplatser, industrier och logistikcentrum.

STC - Site Traffic Control

STC - Site Traffic Control

Har du upplevt att det kommer fel leveranser, vid fel tillfälle, till fel plats? Du är inte ensam, det ser ut såhär överallt!

Våra kunder är städer, kommuner och företag som har behov av logistikstöd för leveransplanering och trafikstyrning. Man behöver stoppa oönskade fordon och samtidigt släppa in korrekta leveranser under kontrollerade former, gärna på en SLOT-tid. Normalt sker detta manuellt med hjälp av trafiklotsar. Men personal är dyrt och ofta väldigt ineffektitvt. Vi löser istället detta genom våra smarta och helautomatiserade grindar, bommar och pollare. Allt styrs helt automatiskt i vår SaaS-lösning STC – Site Traffic Control. Du planerar, vi exekverar!

Kika på filmen för att förstå hur våra tjänster och produkter kan underlätta ert projekt.

STC Site Traffic Control