Om Wellsec

Snabbviks-
grindar

Hos oss på Wellsec hittar du driftsäkra snabbviksgrindar från Wisniowski.

Högkvalitativa snabbviksgrindar för krävande miljöer

skjutportar

Hos oss finner du snabbviksgrindar som lämpar sig perfekt för logistikcentrer, hamnar, flygplatser eller för andra områden där antalet öppnings- och stängningscykler är avgörande.

Hos oss på Wellsec hittar du två olika serier av snabbviksgrindar som är tillämpade för industri samt V-King och Traffic.

Wisniowski
V-King

Information

Med grinden V-king, från Wisniowski, får du en säker grind som ger dig kontroll över tillträde och trafikflödet. Den finns tillgänglig i både enkel- och dubbelbladiga versioner. 

Hastigheten vid öppning/stängning på upp till 1 m/s. Grinden är mycket tålig eftersom att den är byggd för kontinuerligt användande, och utrustad med hållbar DAAB-automatik och en avancerad EP 104 kontrollenhet.

Du kan skapa ett avancerat system av industriell inhägnad

Wisniowski-stängslet är en systemlösning som gör det möjligt att skapa en avancerad skyddsinhägnad.

Deras moderna stålstängsel, sektionsfyllnadsstängsel och gallerpanelstängsel är anpassade för bostadsbyggnation och för industrin. Stängslen ger hållbarhet och hög kvalitet i kombination med elegans och stil.

Vill du veta mer om hur vi på Wellsec kombinerar Wisniowskis produkter med vår helhets-tänk?

Mönster

V-King snabbviksgrind kan du få med olika mönster så att det matchar just ditt behov.

Värdefullt

Säkerhet

Som standard finns 10 klämskydd, två uppsättningar fotoceller och två nödbrytare. Den följer gällande EU-direktiv. Standard PN EN 13241-1 + A1:2012.

Höghastighet och problemfri

Grinden är utrustad med senaste automatiken från DAAB, vilket tillåter hastigheter på upp till 1 m/s.

Fribärande

Grinden är upphängd på stolpar med hjälp av gångjärn och länkarmar. Den lämnar således inga ytterligare spår på marken mellan grindstolparna.

Robust Konstruktion

De material och lösningar som använts till grinden tillåter kontinuerligt användande. Med drivenhet för intensivt användande.

Wisniowski
Traffic

Information

TRAFFIC-grinden passar perfekt för områden där driftshastigheten och antalet öppnings- och stängningscykler är avgörande. Detta kan röra sig inom logistikcentra, bostadsområden, bevakade parkeringsplatser och andra offentliga och industriella användningsområden.