Bostad

Med produkter från välkända leverantörer, och med oss på Wellsec och vårt helhetstänk, får du sektioner och stolpar utöver det vanliga.

Sektioner och stolpar

Segment och stolpar

Segment

Segment med fast konstruktion som monteras på stolpar med hjälp av monteringsdetaljer.
Dessa är beroende på om ifyllnadsmönster är tillverkade av stålprofiler eller stänger.

Stolpar

Stolpar är tillverkade av stålprofiler och kan monteras på betongfundament, eller på en sockel som fästs med ankarskruvar till fast underlag.
Grundsättningens djup bör vara djupare än frostdjup i respektive klimatzon.

Multibox

Information

Experterna på Wisniowski bestämde sig för att ändra på hur vi ser på en vanlig staketstolpe: genom att ge den fler funktioner. Det var så MultiBox kom till världen. Det är den första, flerfunktionella, staketstolpen med inbyggd brevlåda och videoporttelefon (eller portlås med knappsats).

MultiBox är en stark konstruktion som kan användas som en spärr för ett lås på en grind eller sidodörr för att bevara staketets visuella enhet. Den estetiska utformningen hos MultiBox har tagits fram för att diskret passa ihop med alla staket- och grindmodeller från Wisniowski. MultiBox är tillgänglig i många olika färger.

Alla delar av produkten är väl skyddade mot väder och vind, och kräver minimalt underhåll. Flera brevlådefack kan monteras i stolpen, vilket är praktiskt för flerfamiljshus eller bostadsområden med gemensam port.

Trygghet och säkerhet är nödvändigheter som garanteras med alla staketstolpar från Wisniowski, men MultiBox har den största flexibiliteten när det gäller staketutförande. Dessutom är den kompatibel med många av de elektroniska enheter som finns tillgängliga och som är praktiska vid regelbunden användning av grindar och sidodörrar.

Tillgängliga varianter

Mönster

Som tur är så behöver du inte förhålla dig till en eller två olika varianter av mönster vid ditt nya stängsel. Detta är en, av de många, anledningarna till varför vi har Wisniowski som leverantör: för med dem finns det en rad olika mönster och färger att välja mellan. 

Rostskydd

Som håller i flera år

Alla delar som ingår i slagportar och grindar från Wisniowski behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar Wisniowskistängsel mot rostangrepp under flera år.

Effektivt skydd

Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade Wisniowskistängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkad stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

System Duplex — Dubbelt skydd

Kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har i Duplex system en förlängd användningstid för Wisniowskistängsel. Hela tiden, beroende på väder, kan vi vara säkra att slagportar och grindar från Wisniowski kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

Beprövade i alla förhållanden

Wisniowski förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning. Det är tack vare sådana egenskaper som kan garantera det mest gynnsamma rostskydd för stålytor.