Bostad

Slag-portar & grindar

Hos oss på Wellsec hittar du helhetslösningar med Wisniowskis produker. Vi löser allt från projektering till att färdigställa arbetet för bland annat slagportar och grindar till din bostad.

Tvåbladiga slagportar — Manuellt och med drift

Karaktäristik

Skapa en större säkerhet med tvåbladiga slagportar! Med dessa får du:

  • CE-märkt tvåbladig grind som levereras med grindstolpar i metall eller monteras på befintliga eller nya granitstolpar eller murade stolpar av tegel eller lecablock
  • Justerbara gångjärn med valbar infästning som styrs av grindstolpen
  • Beroende på mönster i grindblad utgörs ifyllnaden av stålprofiler eller stänger, man kan öka eller minska avståndet från standard om man exempelvis har hund som skall hindras från att smita ut från gården
  • Symmetrisk bladindelning som standard
  • Manuell port är utrustad med lås och regel som blockerar passivt blad mot underlag
  • Port med motordrift behöver inget lås, grindbladen hålls stängda med hjälp av motorerna
  • Flertalet säkerhetssystem kan väljas till grinden såsom magnetslinga, klämskydd, extra fotoceller
  • Porttelefon, öppning via app, fjärrkontroll eller Google home.

Manuell

Automatisk

Grindar

Information

Våra grindar är CE-märkta som levereras tillsammans med grindstolpar i metall – alternativt, om det redan finns, så monteras de på redan befintliga granitstolpar. Murade stolpar av tegel eller lecablock går självklart bra att montera på också.

Beroende på mönster i grindbladen utgörs ifyllnaden av stålprofiler, eller stänter, som gör att man kan justera avståndet från standard. Detta är bra om man till exempel har en hund som man vill hindra från att smita från gården.

Dessa har, som ovanstående, porttelefon med en öppning via app, fjärrkontroll eller Google home.

Mönster

Med Wisniowski har du fler valmöjligheter än med någon annan leverantör. Med dem kan du välja och vraka bland olika mönster till din framtida grind, så att den smälter in fint med din bostad. Kika nedan för inspiration!

Rostskydd

Som håller i flera år

Alla delar som ingår i slagportar och grindar från Wisniowski behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att först doppa kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad. Det skyddar Wisniowskistängsel mot rostangrepp under flera år.

Effektivt skydd

Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade Wisniowskistängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkad stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

System Duplex — Dubbelt skydd

Kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har i Duplex system en förlängd användningstid för Wisniowskistängsel. Hela tiden, beroende på väder, kan vi vara säkra att slagportar och grindar från Wisniowski kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

Beprövade i alla förhållanden

Wisniowski förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning. Det är tack vare sådana egenskaper som kan garantera mest gynnsamma rostskydd för stålytor.