Om Wellsec

Wellsec Blogg

Hej Google, vi har besök!

Röststyrning av villagrinden med en Google Nest Hub 2

Google Nest Hub 2 är en smart högtalare med skärm som är utvecklad av Google och kan användas för att styra en villagrind med rösten. Den fungerar som en central enhet för att hantera olika smarta enheter i ditt hem och kan också användas för att spela musik, titta på videor, visa bilder, läsa nyheter och annat. Google Nest Hub 2 har en 7-tums touchskärm med hög upplösning och är utrustad med Google Assistant, som är en röstassistent som kan svara på frågor och utföra olika uppgifter. När inställningarna är klara kommer röstassistenten känna igen det förinställda kommandot som exempelvis kan vara “Hej Google, vi har besök!” och därefter kan en grind öppnas på begäran. Du kan styra olika smarta enheter i ditt hem, inklusive lampor, termostater, säkerhetssystem och andra enheter som är kompatibla med Google Assistant samt ställa in påminnelser, skapa att-göra-listor och spela musik. Sammanfattningsvis är Google Nest Hub 2 en mångsidig smart högtalare med skärm som kan hjälpa dig att styra din villagrind och olika smarta enheter i ditt hem.

 

Varför är det bra med en elektriskt röststyrd villagrind?

En röststyrd villagrind ger bekvämlighet genom att eliminera behovet av att manuellt öppna och stänga grinden varje gång du kommer in eller lämnar hemmet. Istället kan du enkelt använda röstkommandon för att styra grinden utan att behöva kliva ur fordonet eller använda fysiska fjärrkontroller. Genom att integrera din villagrind med ditt smarta hem-system kan du inkludera grinden i dina smarta hem-rutiner och automatiseringar. Sist men inte minst kan tillfällig access ges andra personer genom att tilldela specifika behörigheter eller lösenord, något som kan vara användbart för att tillåta leveransförare, hantverkare eller besökande att komma in på din egendom när du inte är hemma.

Hej Google Röststyrd grind till villanHej Google, vi har besök!


6 fördelar med Google Nest Hub 2

  1. Produkten har flera funktioner och fördelar som kan göra den till ett attraktivt val jämfört med andra röststyrda enheter. En av de tydliga fördelarna med Google Nest Hub 2 är dess inbyggda skärm. Medan många röststyrda enheter endast erbjuder ljudbaserade svar, kan Google Nest Hub 2 visa visuell information, bilder, videor och andra användbara funktioner på skärmen. Detta kan vara särskilt användbart för att visa recept, visa väderprognoser, visa kalendrar och för att visa visuella svar på dina frågor.
  2. Enheten kan känna igen olika röster och anpassa sina svar och rekommendationer baserat på vem som pratar. Detta gör att flera personer i hushållet kan ha sina egna personliga inställningar och anpassningar.
  3. Google Nest Hub 2 fungerar som ett “smart hem-hubb” och kan integrera samt styra andra smarta enheter i ditt hem. Du kan använda röstkommandon eller skärmen för att styra belysning, termostater, smarta lås och andra kompatibla enheter. Detta gör det enkelt att centralisera kontrollen över ditt smarta hem på en och samma enhet.
  4. Enheten bygger på Google Assistant, som är en av de mest kraftfulla och breda röstassistenterna på marknaden. Google Assistant har avancerade röstigenkänningsfunktioner, omfattande kunskapsbas och kan integreras med en rad appar och tjänster. Detta gör att Nest Hub 2 kan svara på frågor, utföra uppgifter och ge personlig anpassning på ett omfattande sätt.
  5. Högtalaren kan användas för att spela musik, titta på videor och strömma innehåll från populära plattformar som Spotify, YouTube och Netflix. Med röstkommandon eller skärmen kan du enkelt styra uppspelningen, justera volymen och få tillgång till ditt favoritinnehåll.
  6. Enheten har en kompakt och attraktiv design som passar bra i de flesta hemmiljöer. Dess användarvänliga gränssnitt och intuitiva kontroller gör det enkelt att navigera och använda enheten.

Funkar högtalaren till alla sorters grindar?

Villagrinden behöver vara kompatibel med smarta hem-system och därefter anslutas till en central hub eller en styrenhet. Det finns olika tillverkare och modeller som erbjuder smarta grindar med denna funktionalitet. Det viktiga är att se till att din villagrind är kompatibel med Google Assistant eller har stöd för integration med Google Nest Hub 2.Vi erjuder ett stort utbud av olika grindar och oavsett vilken motoriserad villagrind ni väljer medföljer en Google Nest Hub 2. I katalogen för bostadsstaket finns olika mönster och modeller på villagrindar som kopplas samman med högtalaren. Wellsec hjälper till med helheten och beroende på hur många produkter som planeras att installeras uppskattar vi att genomsnittstiden för ett projekt är cirka 7-10 veckor från dess att beställning är lagd. Se ett urval av våra projekt på Facebook och kontakta Wellsec här för en anpassad grindlösning till villan eller företaget!

 

Google Nest Hub 2 för villan

Vi har fler inlägg

Mer att utforska