Bostad

Skjutportar

Sugen på en skjutport? Med Wisniowskis produkter, och vår expertis, skapar vi en estetisk, smidig och trygg helhetslösning.

Manuella skjutportar och skjutportar med drift.

Varför välja skjutport?

Den största fördelen med en skjutgrind är att den inte tar upp onödig plats vid öppning och stängning – alltså är den att föredra vid ytor med begränsat utrymme. 

De skjutgrindar som vi erbjuder till våra kunder kan antingen vara manuell eller eldriven. Har du speciella önskemål, som till exempel färg, storlek eller med/utan motor – tveka inte att höra av dig så löser vi det.

Skjutport med
portöppnare

Dess fördelar

Wisniowskis skjutportar har en automatik inuti stålstolpen, en lösning som är den enda i sitt slag på marknaden, och är vad som gör skjutporten unik.

Varför?

  1. I stället för några yttre anordningar, som annars enkelt kan locka till sig en och annan tjuv (och som dessutom förfular stängslet), kan porten beställas med integrerad automatik.
  2. Med det svenska vädrets ovisshet, så behöver du inte oroa dig för mekaniken inuti, eftersom att stolpen skyddar mot detta. Skulle det bli strömavbrott så kan porten frikopplas och öppnas manuellt.

Mönster

Alla våra Wisniowski grindar och portar kan man få i olika mönster så att det matchar just din bostad. Rustikt, modernt, lyxigt eller enkelt – välj det som passar din smak och din stil. 

Rostskydd

Som håller i flera år

Alla delar som ingår i fastighetsstängsel Wisniowski behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar Wisniowskistängsel mot rostangrepp under flera år.

Effektivt skydd

Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade Wisniowskistängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkad stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

System Duplex — Dubbelt skydd

En kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har DUPLEX system en förlängd användningstid för Wisniowskistängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel från Wisniowski kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

Beprövade i alla förhållanden

Wisniowski förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning. Det är tack vare sådana egenskaper som kan garantera det mest gynnsamma rostskyddet för stålytor.