Om Wellsec

Garageportar

En garageport från varumärket Wisniowski, tillsammans med Wellsecs spetskunskap, ger funktionalitet, säkerhet och estetik.

Är du intresserad av en garageport från Wisniowski?

skjutportar

Kontakta Wellsec

Är du intresserad av en ny garageport från Wisniowski så ska du inte tveka på att kontakta oss! Hör av dig till oss idag så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig.

 

Telefon: 08 – 445 40 50

E-post: info@wellsec.se

Frågor & Svar

Det finns flera olika typer av garageportar, inklusive rullportar, slagportar, vikportar och sektionsportar. Rullportar och sektionsportar är vanligt förekommande och populära val på grund av deras enkelhet och platsbesparingsegenskaper.

Det finns flera materialval att välja mellan, inklusive trä, stål, aluminium och PVC. Vilket material som är bäst beror på dina preferenser och behov. Stål är vanligtvis populärt på grund av dess hållbarhet och låga underhållskrav.

Några viktiga säkerhetsåtgärder inkluderar installation av fotoceller för att upptäcka hinder, användning av automatiska stopp- och omkastningsmekanismer för att förhindra klämskador, och säkerhetslås eller koder för att förhindra obehörig åtkomst.

Installation av en garageport kan vara komplicerad och kräva specialverktyg och kunskaper. Det rekommenderas att anlita en professionell för att säkerställa korrekt installation och säkerhet.

Vi leverar och installerar främst i Stockholm samt Mälardalsregionen. Befinner du dig utanför dessa regioner är du varmt välkommen att kontakta oss så kikar vi på möjligheterna tillsammans.

En manuell garageport öppnas och stängs manuellt genom att dra eller skjuta den, medan en automatisk garageport styrs med hjälp av en motor och en garageportöppnare, vilket ger bekvämlighet och fjärrstyrning.