Om Wellsec

Fastighetsstängsel

Wellsec finns för att höja standarden på din fastighet med hjälp av fastighetsstängsel från Wisniowski. Öppna upp till ett funktionellt och hållbart stängselsystem idag.

Vi säkrar upp din fastighet med stil

En värld av stängsel med genomtänkt design och smarta funktioner

skjutportar

Karaktäristik

Vi använder oss av fastighetsstängsel från det välkända varumärket, Wisniowski, när vi bygger nytt stängsel till din bostad. Det kan kombineras ihop med dörrar, portar och pelare och anpassas såklart efter din tomt med både utseende och storlek i åtanke. 

Wellsec har lösningen som ökar säkerheten kring din bostad, ger dig bra funktionalitet och ett utseendemässigt värde.

Fastighetsstängsel

Viktiga delar kring fastighetsstängsel

Information

En kritisk faktor för en funktionell och tillförlitlig tillgång till fastigheten är att grinden är av rätt storlek. Du kan välja en traditionell pardörrsgrind, eller den mer bekvämare skjutgrinden. Dess fristående konstruktion ger smidig drift under alla förhållanden.

För grinddriftens säkerhet och bekvämlighet är den integrerad i en stolpe som i sin tur är anpassad till designen. Tillgång till styranordningen sker med en nyckel. Stolpen och dess elektronik är väderbeständig.

Den automatiska dörren har ett blinkande ljus och överbelastningsskydd. Den kan dessutom utrustas med en fotocell och säkerhetsfunktion. 

Grindarna uppfyller stränga säkerhetskrav, vilket bekräftas av den CE-märkning som står på dem.

Mönster

En, av många, fördelar med att använda sig av Wisniowski stängsel är att man kan få dem i olika mönster. 

Är du ute efter något mer rustikt? Kanske mer modernt eller lyxigt? Eller varför inte köra på ett klassiskt enklare stängsel? Välj helt efter din smak – och efter vad som passar till just din bostad. 

Hållbarhet och teknologi

Slagportar

Effektivt skydd

Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade Wisniowski-stängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkat stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

System Duplex — Dubbelt skydd

I en kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har Duplex-system en förlängd användningstid för Wisniowskis stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel från Wisniowski kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

Som håller i flera år

Alla delar som ingår i fastighetsstängsel Wisniowski behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar Wisniowski-stängsel mot rostangrepp under flera år.

Beprövade i alla förhållanden

Wisniowskis förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning. Det är tack vare sådana egenskaper som kan garantera mest gynnsamma rostskydd för stålytor.

Frågor & Svar

Vanligt förekommande material i fastighetsstängsel inkluderar stål, aluminium och trä. Stål är känt för sin hållbarhet och säkerhet, medan aluminium är lättare och korrosionsbeständigt. Trästängsel används främst för att ge ett estetiskt tilltalande utseende.

Vårt ledningssystem har tidigare varit kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 samt miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015. Nya mätningar har gjorts av Swedac ackrediterade SBSC och vi kan glatt berätta att nya ISO certifikat har blivit tilldelade Wellsec. Certifieringen är ett formellt erkännande av att Wellsecs  ledningssystem uppfyller kraven som ställts av ISO och att vi genomgått en granskning av en oberoende tredje part för att verifiera detta. Att driva företag innebär ett stort ansvar när det kommer till hållbara arbetssätt och vi vill vara en del av en mer hållbar marknad där andra företag inspireras till att att följa samma ISO-fotspår som oss.

Några vanliga säkerhetsfunktioner för fastighetsstängsel inkluderar taggtråd eller taggband som förhindrar obehörig åtkomst genom att skapa ett avskräckande hinder. Andra säkerhetsfunktioner kan omfatta övervakningssystem som CCTV-kameror, rörelsesensorer och larmsystem för att detektera och avskräcka potentiella intrång. Slutligen kan elektroniska grindar eller dörröppningssystem användas för att ge kontrollerad åtkomst till fastigheten.