Om Wellsec

Glaspartier
Stockholm

Fönster till villan, skjutdörr till terassen, glaspartier till ert renoveringsprojekt? eller kanske alltihop? Energieffektivisera med hjälp av rätt glaspartier för ert renoveringsprojekt. Vi erbjuder utmärkta glaspartier för både privatbostäder och kommersiella fastigheter såsom kontorsbyggnader, produktionsanläggningar eller bostadshus.

Vi säkrar upp din fastighet med stil

Hållbarhet och teknologi

Slagportar

Effektivt skydd

Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade Wisniowski-stängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkat stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

System Duplex — Dubbelt skydd

I en kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har Duplex-system en förlängd användningstid för Wisniowskis stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel från Wisniowski kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

Som håller i flera år

Alla delar som ingår i fastighetsstängsel Wisniowski behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar Wisniowski-stängsel mot rostangrepp under flera år.

Beprövade i alla förhållanden

Wisniowskis förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning. Det är tack vare sådana egenskaper som kan garantera mest gynnsamma rostskydd för stålytor.

Frågor och Svar
Glaspartier Stockholm

Du är varmt välkommen att ringa oss direkt på 08 445 40 50 och väljer du att skicka en intresseanmälan via vårt kontaktformulär kontaktar vi er så fort vi har möjlighet. Utefter dina önskemål gällande mått, mönster, modell samt färg presenterar vi en anpassad lösning som känns bra för er. Vårt arbete utförs av kunniga medarbetare med flera års branschvana och det är precis vad vi vill förmedla till intressenter som är i behov av villagrindar, glaspartier, stängsel, övervakning samt passersystem. Vi är närvarande under hela processen och värderar våra kundrelationer mest av allt.

Vårt ledningssystem har tidigare varit kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 samt miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015. Nya mätningar har gjorts av Swedac ackrediterade SBSC och vi kan glatt berätta att nya ISO certifikat har blivit tilldelade Wellsec. Certifieringen är ett formellt erkännande av att Wellsecs  ledningssystem uppfyller kraven som ställts av ISO och att vi genomgått en granskning av en oberoende tredje part för att verifiera detta. Att driva företag innebär ett stort ansvar när det kommer till hållbara arbetssätt och vi vill vara en del av en mer hållbar marknad där andra företag inspireras till att att följa samma ISO-fotspår som oss.

Wellsec är återförsäljare av Wisniowski som är ett varumärke inom tillverkning och försäljning av olika typer av byggnadsprodukter samt lösningar. De är välkända för sina innovativa och högkvalitativa produkter inom områden som garageportar, industriportar, stängsel, grindar och dörrar.

När det kommer till fönster och glaspartier är det modeller från serien Futuro samt Aluprof som är de mest populära.

Vi leverar och installerar främst i Stockholm samt Mälardalsregionen. Befinner du dig utanför dessa regioner är du varmt välkommen att kontakta oss så kikar vi på möjligheterna tillsammans.

Tack vare Wasa Kredit erbjuder vi delbetalningslösningar som är anpassningsbara, se prisexempel ovan. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om vilka delbetalningsmöjligheter som finns. 

Fun fact om glaspartier Stockholm

Ett intressant faktum om glaspartier i Stockholm är att de spelar en betydande roll i stadens moderna arkitektur och hållbarhetssträvanden. Stockholm är känt för sin moderna och innovativa design, och glaspartier har blivit en populär designfunktion i många byggnader runt om i staden.

Ett viktigt skäl till populariteten hos glaspartier är deras förmåga att maximera naturligt ljusinsläpp i byggnader. Genom att använda stora glasytor kan man dra nytta av det naturliga dagsljuset, vilket inte bara minskar behovet av artificiell belysning utan också skapar en ljus och öppen atmosfär inomhus.

Glaspartier har också en positiv effekt på energieffektiviteten i byggnader. De isolerande egenskaperna hos moderna glasmaterial minskar värmeförlusten under vintermånaderna och minskar behovet av klimatkontroll, vilket i sin tur kan leda till minskade energikostnader för fastighetsägare.

En annan fördel med glaspartier är deras estetiska bidrag till stadens skyline. Högkvalitativa glasfasader ger en modern och stilren look till byggnader, och de kan skapa spektakulära reflektioner av stadens omgivningar, inklusive vatten och grönområden.

Samtidigt som glaspartier är populära för sina estetiska och energieffektiva egenskaper, ställer de också krav på teknisk expertis och hållbarhet. För att klara av Stockholms tuffa klimat och miljöförhållanden måste glaspartierna vara konstruerade för att motstå vind, regn och kyla.

Sammanfattningsvis är glaspartier i Stockholm en spännande del av stadens moderna arkitektur och design. De bidrar till ljusare och mer energieffektiva byggnader samtidigt som de ger en imponerande visuell estetik till stadens skyline.

Se våra inlägg på Facebook & Instagram