Om Wellsec

Garageportar
Stockholm

En garageport från varumärket Wisniowski, tillsammans med Wellsecs spetskunskap, ger funktionalitet, säkerhet och estetik.
Vi jobbar inom Stockholm med omnejd.

Vi säkrar upp din fastighet med stil

Hållbarhet och teknologi

Slagportar

Effektivt skydd

Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade Wisniowski-stängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkat stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

System Duplex — Dubbelt skydd

I en kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har Duplex-system en förlängd användningstid för Wisniowskis stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel från Wisniowski kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

Som håller i flera år

Alla delar som ingår i fastighetsstängsel Wisniowski behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar Wisniowski-stängsel mot rostangrepp under flera år.

Beprövade i alla förhållanden

Wisniowskis förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning. Det är tack vare sådana egenskaper som kan garantera mest gynnsamma rostskydd för stålytor.

Frågor och Svar
Garageportar Stockholm

Det finns flera olika typer av garageportar, inklusive rullportarslagportar, vikportar och sektionsportar. Rullportar och sektionsportar är vanligt förekommande och populära val på grund av deras enkelhet och platsbesparingsegenskaper.

Det finns flera materialval att välja mellan, inklusive trä, stål, aluminium och PVC. Vilket material som är bäst beror på dina preferenser och behov. Stål är vanligtvis populärt på grund av dess hållbarhet och låga underhållskrav.

Wellsec är återförsäljare av Wisniowski som är ett varumärke inom tillverkning och försäljning av olika typer av byggnadsprodukter samt lösningar. De är välkända för sina innovativa och högkvalitativa produkter inom områden som garageportar, industriportar, stängsel, grindar och dörrar.

Några viktiga säkerhetsåtgärder inkluderar installation av fotoceller för att upptäcka hinder, användning av automatiska stopp- och omkastningsmekanismer för att förhindra klämskador, och säkerhetslås eller koder för att förhindra obehörig åtkomst.

Vi leverar och installerar främst i Stockholm samt Mälardalsregionen. Befinner du dig utanför dessa regioner är du varmt välkommen att kontakta oss så kikar vi på möjligheterna tillsammans.

Tack vare Wasa Kredit erbjuder vi delbetalningslösningar som är anpassningsbara, se prisexempel ovan. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om vilka delbetalningsmöjligheter som finns. 

Installation av en garageport kan vara komplicerad och kräva specialverktyg och kunskaper. Det rekommenderas att anlita en professionell för att säkerställa korrekt installation och säkerhet.

Vi leverar och installerar främst i Stockholm samt Mälardalsregionen. Befinner du dig utanför dessa regioner är du varmt välkommen att kontakta oss så kikar vi på möjligheterna tillsammans.

Fun fact om garageportar Stockholm:

En fun fact om garageportar i Stockholm är att de ofta är färgglada och kreativt dekorerade. I vissa områden, särskilt i förorter som Rinkeby och Tensta, har många garageportar blivit en kanvas för konstnärlig uttryck.

Det hela började som ett initiativ för att förnya och förbättra utseendet på de grå och tråkiga betonggarageportarna i området. Istället för att bara måla dem i en enda färg, ville man skapa något unikt och färgstarkt som skulle förvandla hela området till en levande utställning.

Så, konstnärer och lokalbefolkningen samarbetade för att skapa fantastiska konstverk på garageportarna. Portarna pryds nu av levande färger, abstrakta mönster, porträtt av kända personer och symboler som representerar gemenskapen. Detta har inte bara gett en estetisk förbättring av området, utan har också inspirerat samhället och stärkt känslan av samhörighet.

Det är verkligen en unik och rolig twist att se garageportar förvandlas till konstverk och bidra till att göra Stockholms förorter mer levande och färgglada.

 

Se våra inlägg på Facebook & Instagram