Vi fanns på Nordbygg i april

E

Kom och besök oss i monter B16:20 på Nordbyggmässan den 1-4 april. Här kommer över 800 utställare från drygt 30 länder att vara på plats för att visa upp spännande nyheter, smarta lösningar och nya idéer.

Vart: Stockholmsmässan Älvsjö
När: 1-4 april 2014
Tis 9:00-17:00
Ons 9:00-17:00
Tor 9:00-18:00
Fre 9:00-17:00

Denna mässa är endast för fackbesökare. (Ungdomar under 16 år äger ej tillträde).

Nordbygg 150pxRegistrera dig och skriv ut ditt entrékort

Nu har Stockholmsmässan öppnat sin besökshanteringssystem för dig som ska besöka Nordbygg i april. Det är ett nytt system som erbjuder en rad funktioner som ska underlätta för dig att förbereda ditt mässbesök.

Du kan redan i dag gå in i systemet och registrera dig. Biljetten får du i form av en pdf-fil som du antingen skriver ut eller sparar i din telefon. När du kommer till mässan slipper du köa utan du går direkt till inpasseringskontrollen.

Det är fri entré för dig med inbjudningskort eller entrékort via biljettregistreringen.
Gå in på https://ticket.stockholmsmassan.se/nordbygg redan i dag för att registrera dig och hämta ut din biljett.

Om du inte förhandsregistrerar dig kostar inträdet 250 kr.

Vi ses på Nordbygg i april!